Cautare

57982 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (7.37 secunde)
Guvernul a aprobat ieri achizitionarea de saltele si de ansambluri hidrofoare care vor fi destinate asigurarii conditiilor civilizate de trai in taberele de sinistrati din zonele afectate de calamitati din acest an.
László Borbely, ministrul delegat pentru Constructii, a declarat ieri ca, din discutiile avute cu sinistratii prezenti miercuri la dezbaterea motiunii simple „Napasarea“, a constatat ca mai mult de jumatate dintre locuitorii comunei galatene Cozmesti nu erau sinistrati si nu si-au pierdut casele in urma inundatiilor.
Primariile din judetul Gorj au inregistrat de la inceputul acestui an si pana in prezent 26.000 de cereri pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei.
Guvernul pregateste al doilea plan economic, cu ajutoare de stat si garantari de credite. Intreprinzatorii sunt rezervati fata de eficienta noilor masuri anticriza, luate fara a fi consultati.
Ministerul Economiei si AVAS au elaborat un proiect de lege prin care firmele de stat pot primi ajutoare de stat pentru a compensa efectele negative ale crizei. Proiectul extinde prevederile unei ordonante mai vechi, OUG 206/2008, prin care AVAS putea acorda sprijin financiar companiilor afectate de criza.
HotNews reia un text al lui Cristian Orgonas, intitulat "Ce ar trebui sa faca Romania pentru a iesi din criza?", pe care il puteti citi in continuare. Exista in acest moment multe discutii privitoare la modul in care Guvernul Romaniei trebuie sa actioneze pentru a iesi din criza.
Preocuparea de baza a politicienilor locali a fost, in ultimele zile, strangerea de ajutoare pentru sinistratii de la Tecuci si din satele limitrofe. Desi fiecare partid a venit cu tot felul de proiecte si propuneri, ajutorarea celor aflati la nevoie se pare ca a primat.
Decizia Guvernului de a suplimenta cu 100 de miliarde de lei vechi fondurile alocate pentru achizitionarea de tractoare noi prin programul privind sprijinirea producatorilor agricoli a dus la un nou scandal politic.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Consiliul Concurentei (CC) a avizat schema de ajutor de stat orizontal pentru dezvoltarea regionala durabila ti reducerea emisiilor. Firmele care vor realiza investitii de pana la 50 de milioane de euro in productia de energie electrica din surse regenerabile vor putea beneficia de stimulente.
Reprezentantii Comisiei Europene au aprobat harta regiunilor care pot primi ajutoare de stat destinate dezvoltarii in perioada 2007-2013, precum si nivelul asistentei financiare pentru Romania, Bulgaria si Cipru, potrivit unui comunicat al Ministerului Integrarii.
Executivul a aprobat in sedinta de ieri acordarea unor ajutoare financiare in valoare de 2,32 miliarde de lei vechi pentru 85 de familii cu venituri foarte mici, in vederea refacerii locuintelor distruse de incendii, intemperii si alunecari de teren.
Ajutoarele de stat pentru com-panii raman in vigoare si dupa aderarea la UE. ... Ghiseul Bancar anunta ca aceasta obligatie a notificarii ex-ante catre Comisie nu se va aplica ajutoarelor de stat din categoriile exceptate expres prin regulamente speciale.
Nu vor mai fi ajutoare de stat, va exista un cadru de reglementari comun, iar preturile de piata vor fi un element determinant", a atras ieri atentia Owaise Saadat, directorul pentru Romania al Bancii Mondiale (BM), la un seminar pe teme economice.
Guvernul a adoptat în sedinta de ieri o ordonanta de urgenta privind acordarea unor ajutoare suplimentare pentru persoanele care îsi încalzesc locuintele cu gaze naturale.
Daca spitalul principal al judetului, rebotezat "de urgenta " a ajuns sa isi hraneasca bolnavii cu ajutoare primite din strainatate, inseamna ca s-a ajuns la capat.
Primaria Mangalia a hotarat acordarea unor ajutoare familiilor cu venituri reduse, incepand din acest an, in vederea prevenirii marginalizarii sociale a acestora.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
Ajutoare ocazionale, aceasta este denumirea pe care o poarta sumele mici pe care le primesc batranii saraci, membrii ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Galati. Sumele sunt in valoare de maxim 50 de lei si se acorda in urma unor anchete sociale realizate de reprezentanti ai CARP.
google-analytics.com